**eğer beni unutursan,elinden kir,yüzünden pasak,burnundan sümük,elbisenden pire,saçından sirke,gözünden çapak eksik olmasın emi
**Yerin kulağı var derler. Benimde kulağım var. Peki ben yermiyim. Hayır yemem!
**bir adam kendini sürekli tuvalete atıyomuş... NİYE????????????? çünkü kendini bir bok sanıyomuş
**İLK SEFERDE KAZANAMAZSAN SUÇU AMİRİNE AT,İKİNCİ SEFERDE KANAMAZSAN HİLE YAP,ÜÇÜNCÜ SEFERDE KAZANAMAZSAN VAZGEÇ *****LIĞIN ALEMİ YOK((-
**türküm doğruyum çalışkanım iyi gelirli bir bayanla evlenmek istiyorumm
***Ölmüş karga gözümü oysunki, susuz yüzme havuzunda boğulayımki,bozuk araba beni ezsin ki seni çokkk düşünüyorum ;-))
***aşk; italyada trajedi ingilterede komedi fransada dram türkiyede haram
***BU İKİ KÜÇÜK SATIR SANA BENİ HATIRLATIR HAYDİ ORADAN KATIR SANA LAZIM SATIR ŞEYTAN DİYOR AL YATIR KES KITIR KITIR
***gülü seven dikenine katlanır,kaktüs sevenin vay haline
**HeM iÇkİyEyE hEm SiGaRayA aYnI AnDa YeTiŞeMiyOr mUsUnUz??......>TÜTÜN KOLONYASI İÇİN
**Almis eline bir cicek sevecek-sevmeyecek ulan essekogluesek cicek nerden bilecek...
**BEN BIR DELI ASIK ELIMDE CATAL KASIK ASKI YEDIM BITIRDIM SANA KALDI BULASIK
**ALTIN GİBİ BİR ÇOCUK VARMIŞ KADININ BİRİ BOZDURUP BİLEZİK YAPMIŞ
**AşK YaSaK SeVgI YaSaK NeYmIş eFeNdIm yAşIm uFaK..
***Beni Köyümün Yağmurlarında Yıkasınlar Çünkü Orda Su daha Ucuz
**evde kalmış kızlar müjde.......... adınızı,yaşınızı,boyunuzu,kilonuzu yazıp 2111\'e gönderin aileniz yerine turşunuzu biz kuralım......... (dikkat...ilk 10\'a girene turşu bidonu hediye......)
..
**BEKAR IMAM KÖYDE AŞIK OLDUĞU KIZI İSTETMİŞ AMA VERMEMİŞLER. NAMAZ VAKTİ GELİNCE MİKROFONA\"SIRADAKİ EZANI SEVİPTE KAVUŞAMAYANLAR İÇİN OKUYORUM\" DEMİŞ
**BIR GORSEN SANA OLAN SEVGIMI, KARSISINDA DIZ COKER MERHAMET DILERSIN. AMA ASKIM SANA BAKACAK KADAR KUCULMEDI. SEN BIR TERZININ KIZI BEN SE BIR FABRIKATORUN OGLUYUM. BIRLESMEMIZ IMKANSIZ...
**cok yaratıcıyımdır acayip sorun yaratırım
**bi HRANT dink öldü.. HEPİMİZ ERMENİ OLDUK BAK ŞU İŞE) HA AMAN BİRDE BÜLENT ERSOY ÖLÜRSE ABÖVV YANDIK WALLA ALLAH BÜLENT ERSOYA UZUN ÖMÜR VERSİN YARABBİ (AMİN)
**ayaklarım okula gidick kadar enayi ise ellerimde kopya çekicek kadar asildirr!!!!!!
**diş görünüşe önem vermem rontgen flmi çekipte gelin
**çok tatlısın ama REJİMDEYİM
**yanlızlığın ne demek olduğunu bilirmisin.sensiz yaşamağın ne demek olduğunu bilirmisin.geçen günlerin aslında benim için geçmeyen günlerin ne demek olduğunu bilirmisinBilmezsin O ZAMAN FAZLA KONUŞMADA İŞİNE BAK.
**İLK GÖRÜŞTE AŞKI ANLIYORUMDA,ÖMÜR BOYU BİRİNİN SURATINA BAKAN İKİ KİŞİ ARASINDA \'AŞK\' MUCİZEDEN BİŞEY OLAMAZ...