BilgiCity Paylasim Platformu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hoşgeldiniz, Misafir.
Son Ziyaretiniz: Perş. Ocak 01, 1970
Toplam Mesajınız: 0
Son Üyemiz: avar38

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Vista gidiyor o geliyor

YazarMesaj
ibogarcia
Admin
Admin
ibogarcia

Tuttuğu Takım : Vista gidiyor o geliyor 1444kz4
Tecrübe :
Vista gidiyor o geliyor Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Vista gidiyor o geliyor Right_bar_bleue

Aktiflik :
Vista gidiyor o geliyor Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Vista gidiyor o geliyor Right_bar_bleue

Ruh Hali : Vista gidiyor o geliyor Asikez6

Vista gidiyor o geliyor Empty
MesajKonu: Vista gidiyor o geliyor   Vista gidiyor o geliyor Icon_minitimePerş. Kas. 06, 2008 4:08 am

Vista gidiyor o geliyor

Windows Vista’nın bir sonraki versiyonu olarak “Windows 7” kod adıyla duyurulan yeni işletim sisteminin adı resmiyet kazandı

MicrosoftVista gidiyor o geliyor Virgul kullanımda yalınlık fikrinden yola çıktığı yeni işletim sisteminin ticari adının da “Windows 7” olarak belirlendiğini açıkladı.

Microsoft’un ürün yönetimi bölümünün başkan yardımcısı Mike Nash’ın yaptığı açıklamaya göreVista gidiyor o geliyor Virgul şirketin önümüzdeki haftalarda düzenleyeceği PDC 2008 etkinliğinde (Professional Developers Conference / Profesyonel Geliştiriciler Konferansı) ayrıntılarını anlatacağı yeni işletim sisteminin ticari adı herhangi bir ek isim kullanılmadan sadece “Windows 7” olarak belirlendi.

Nash’ın belirttiğine göreVista gidiyor o geliyor Virgul daha önce de “Windows 7” kod adıyla duyurulan yeni işletim sisteminin ticari ismi aranırken öncelikle “Windows 2008” ismi tartışılmışVista gidiyor o geliyor Virgul ancak şirketin her yıl yeni bir işletim sistemi çıkarmadığından ötürü yeni işletim sistemine “Windows XP”Vista gidiyor o geliyor Virgul ve “Windows Vista”‘da olduğu gibi bir isimlendirme yapılması öngörülmüş. AncakVista gidiyor o geliyor Virgul yeni işletim sisteminin “yalınlık” temelinde yükselen ve Windows Vista’dan tamamiyle farklı bir işletim sistemi olmak yerineVista gidiyor o geliyor Virgul Vista’nın eksikliklerini gideren ve kullanımını yalınlaştıran bir sürüm olmasını göz önünde bulundurarak en basit ve anlaşılır şekliyle isimlendirilmesine karar verilmiş.

Windows 7 ticari adıyla piyasaya sürülecek işletim sistemiVista gidiyor o geliyor Virgul adından da anlaşılacağı üzere piyasaya sürülen yedinci Windows sürümü. Güncel işletim sistemi Windows Vista’nın sürüm numarası 6.0 (SP1) (Derleme 6001) olarak biliniyor.

Vista gidiyor o geliyor
1 sayfadaki 1 sayfası