BilgiCity Paylasim Platformu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hoşgeldiniz, Misafir.
Son Ziyaretiniz:
Toplam Mesajınız: 0
Son Üyemiz: avar38

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Gelin beni alın

YazarMesaj
ibogarcia
Admin
Admin
ibogarcia

Tuttuğu Takım : Gelin beni alın 1444kz4
Tecrübe :
Gelin beni alın Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Gelin beni alın Right_bar_bleue

Aktiflik :
Gelin beni alın Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Gelin beni alın Right_bar_bleue

Ruh Hali : Gelin beni alın Asikez6

Gelin beni alın Empty
MesajKonu: Gelin beni alın   Gelin beni alın Icon_minitimeSalı Kas. 25, 2008 7:46 pm

Gelin beni alın

Gelin beni alın 6CD430CBC5F05C4BA9457724x

"Artık 'çürük elma' değilim. F.Bahçe'de kendimi kanıtladım. Ara transferde teklif bekliyorum"

Beni alın

F.Bahçe'de bekleneni veremeyen Colin Kazım, İngiltere Premier Lig takımlarına 'Gelin beni alın' mesajı gönderdi. İngiltere'nin önde gelen gazetelerinden Mirror'ın haberine göre Kazım için Manchester City, Sunderland, Hull City harekete geçti. Kazım'ın Türkiye'ye gitmekle yanlış karar verdiğini, pişman olduğunu yazan gazete milli oyuncunun ağzından,

"Kalitemi Milli Takım ve F.Bahçe'de gösterdim. Ara transferde İngiltere'ye dönmek istiyorum" diye yazıldı.

Fener'de arındım!
İngiltere'de kendisine sorunları nedeniyle 'çürük elma" lakabının takıldığını itiraf eden Kazım, F.Bahçe'nin kendisini transfer etmesini referans olarak gösterdi. Genç oyuncu, "Kalitesiz biri olsaydım F.Bahçe beni almazdı. Artık eski Kazım değilim. Türkiye'ye ayak uyduramadım. F.Bahçe'de de mutlu değilim. Geri dönerek insanlara ne yapabileceğimi göstereceğim" dedi. Kazım'ı Manchester City menajeri Hughes'ın istediği de belirtiliyor.

Gelin beni alın
1 sayfadaki 1 sayfası