BilgiCity Paylasim Platformu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hoşgeldiniz, Misafir.
Son Ziyaretiniz: Perş. Ocak 01, 1970
Toplam Mesajınız: 0
Son Üyemiz: avar38

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Buz gibi penaltı

YazarMesaj
ibogarcia
Admin
Admin
ibogarcia

Tuttuğu Takım : Buz gibi penaltı 1444kz4
Tecrübe :
Buz gibi penaltı Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Buz gibi penaltı Right_bar_bleue

Aktiflik :
Buz gibi penaltı Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Buz gibi penaltı Right_bar_bleue

Ruh Hali : Buz gibi penaltı Asikez6

Buz gibi penaltı Empty
MesajKonu: Buz gibi penaltı   Buz gibi penaltı Icon_minitimeSalı Kas. 25, 2008 7:55 pm

Buz gibi penaltı

Buz gibi penaltı 53A6EADB17636E449AF0F919x

Futbol yorumcusu, eski hakem Ahmet Çakar, Trabzon-Sivas maçında verilmeyen penaltıyla ilgili açık konuştu: "Buz gibi penaltı." FOTOMAÇ'a konuşan Çakar "Maçın hakemi olsam hiç tereddütsüz penaltı noktasına koşardım" derken yine gazetemize açıklamada bulunan eski MHK Başkanı Bülent Yavuz "Yüzde yüz penaltı. Bu penaltı olmayacak da hangi pozisyon penaltı olacak!" ifadesini kullandı.

Buz gibi penaltı

Hayrettin iki ayağıyla birlikte Umut Bulut'a dalıyor. Maçın hakemi olsam hiç tereddütsüz penaltı noktasına koşardım.

Türk hakemlik tarihinin en önemli ismi, günümüzün ünlü futbol yorumcusu Ahmet Çakar, Trabzon-Sivas maçında Selçuk Dereli'nin vermediği penaltı pozisyonunu Fotomaç'a yorumladı: "Bana göre futbol açısından kalitesi yüksek maçlarından biri oldu. 3. dakikada yaşanan penaltı pozisyonu güzel futbola gölge düşürdü. Maçın hakemi ben olsam direkt penaltı noktasına

koşardım. Bu pozisyonun tereddüdü bile yok. Buz gibi penaltı!"

Hakem hatalı ama!
"Pozisyon şöyleydi: Hayrettin iki ayağıyla birden dalıyor. Ayağı topa değmediği gibi topun gidiş yönünden de uzak! Top kimsenin müdahalesi olmadan dışarı giderken Umut, Hayrettin'in baskısıyla ceza alanının hemen sağ köşesinde yere iniyor. Hakem Selçuk Dereli oyunu devam ettiriyor. Tabii bu oyunun kaderini etkileyen bir pozisyondu. Ancak Trabzonspor'un puan kaybını sadece hakemin bu hatalı kararına bağlamak da yanlış olur."

Şampiyon olabilirler
"Trabzonspor takım savunmasını iyi uygulayan bir ekip. Ancak şampiyonluğu kovaladıkları için ara transferde mutlaka orta sahaya oyun kurucu özelliği olan bir yıldız futbolcu almalılar. Çok ilginç, Trabzonspor kötü oynadığı maçları kazandı. Sivas karşılaşmasında çok iyi bir futbol vardı ama Trabzon kazanamadı. Bence ilk yarıyı lider tamamlayabilirler, hatta derbi maçlarını başarıyla geçerse Trabzonspor şampiyon olabilir."
AHMET ÇAKAR

Buz gibi penaltı
1 sayfadaki 1 sayfası